Skip to main content

If you give people a good enough ‘why’,
they will always figure out the how.

Tietoa meistä

Olemme myynnin ja markkinoinnin selkeä edelläkävijä

Tämän kertoo perustajiemme menestyksekkäät urat jo ennen yrityksen perustamista. Tavoitteenamme oli hankkia kokemusta alasta sen parhaimmistona ja jakaa myyntialan rautainen ammattitaito sekä sen tuomat edut myös muille helpommin ja selkeämmin tavoiteltavaksi.

Superior Sales + 4500 kauppaa kuukaudessa

Myyntitaito on ehdottoman tärkeä taito, joka jokaisen tulee osata alasta riippumatta. Tämä ei kuitenkaan valitettavasti ole itsestäänselvyys edes tämän päivän Suomessa.

Olemme yritys jossa ei yritetä – meillä tehdään, mitä sovitaan. Olemme Suomen tavoitteellisin ja tuloshakuisin markkinatalo, joka hoitaa asiakassuhteet ammattimaisesti alusta loppuun ja ottaa työntekijänsä huomioon.

Emme salaa mitään, emmekä pelkää puhua suoraan, vaan sanomme reilusti mitä teemme ja mihin pyrimme. Luottamus on myös meille kaikki kaikessa ja asiat tehdään juuri niin kuin ollaan sovittu, siihen meissä voi aina luottaa. Myös asiakkaat pidetään tyytyväisinä. Kontaktoimme aina tuotteet tai palvelut asiakasläheisesti oikein kohdistetulle asiakasryhmälle.

Kantavana teemanamme on toimia nykyaikaan päivitetyssä kovan asenteen omaavassa modernissa markkinatalossa. Asenteena ja ideana on siis hiljentää kaikki kilpailijat alalta, sekä tuoda ala vakavaraisesti esille niin, että jokainen, joka meidät tuntee tai on meidän kanssa yhteistyötä tehnyt tietää, että meillä tehdään asiat kuten sovitaan ja meillä myös kauppa käy.

On eri asia tehdä töitä, kuin käydä töissä. Jääkiekkoakin voi pelata monella tasolla kaljaliigoista NHL:ään. Me tiedämme, missä haluamme pelata. Oletko sinä miettinyt, missä sinä haluat pelata?

Suomen paras myyntialan työpaikka

Tavoitteemme on ollut alusta asti olla Suomen paras myyntialan työpaikka ja tarjota kaikille työntekijöillemme vakavarainen, luotettava sekä ennen kaikkea tsemppaava ja ammattitaitoinen kokemus – unohtamatta urapolkua, minkä itse olemme omaksuneet matkan varrella myynnin ammattilaisiksi.

Meillä tehdään kovasti hommia, mutta samalla myös otamme työntekijän mukaan yhteiseen hyvään.

Yli 10 vuoden kokemuksemme myynnin eri tehtävistä, perustajien omistautuminen alalle, sekä Suomen paras koulutus kokeneiden kenttäkouluttajiemme johdolla takaavat yhdessä kohdennetun asiakaskannan kanssa jokaiselle halukkaalle mahdollisuudet oppimiseen ja menestykseen myynnin parissa.

Menestyminen ei tule kuitenkaan kuin aamupala vanhainkodissa, vaan sen eteen pitää meidän jokaisen tehdä kovasti töitä joka päivä.