Toimintaperiaate

Ei pelkoa, näin meillekin sanottiin, ja monta tuhatta kertaa.

Silti laitoimme ennätykset uusiksi ja todistimme itsemme joka vuosi, kuukausi, päivä sekä tunti. Asenne ja päättäväisyys ovat ne voimat, mitkä tekevät mahdottomastakin mahdollista. Kun asettaa tavoitteensa tarpeeksi korkealle ja uskoo siihen, pystyy sen saavuttamaan, kunhan tarpeeksi sitä haluaa.

Olemme matkallamme nähneet monenlaista ja Suomen kovimpiin lukeutuvat kenttäkouluttajamme ovat suoriutuneet menestyksekkäästi myynnin eri tehtävistä. Kouluttajamme toimivat aina suoraan tiimin eturintamalta yhdessä työntekijöiden kanssa. Me emme ikinä vaadi mitään sellaista, mitä emme ole itse tehneet. Johtaminen tapahtuu lähes aina esimerkillä.

Yhteistyö meidän kanssamme sujuu sulavasti ja meille on tärkeää se, että jos jotain sovitaan, se myös tehdään. Aina kun teemme töitä, laadimme tiukat, mutta realistiset omat sekä yhteistyötä edellyttävät tavoitteet. Tehokkuus on meillä veressä, emmekä pelkää tehdä töitä. Me emme tiedä yhtään menestynyttä ihmistä, joka ei olisi tehnyt kovasti töitä menestymisensä eteen. Etsimme ratkaisuja haastavimpiinkin markkinoinnin, myynnin sekä asiakaspalvelun tilanteisiin.

Yleisimmmät mottomme ovat:

– “Rakkaudesta lajiin”

– “Onko mitään järkeä lähteä kisaamaan, jos ei kisaile voitosta?”

– ”Kauppa käy, kun sen laittaa käymään”