Skip to main content

Success hits different when
nobody believed in you

Toimintaperiaate

Meillä tehdään kovasti hommia, mutta samalla myös otamme työntekijän mukaan yhteiseen hyvään.

Yli 10 vuoden kokemuksemme myynnin eri tehtävistä, perustajien omistautuminen alalle, sekä Suomen paras koulutus kokeneiden kenttäkouluttajiemme johdolla takaavat yhdessä kohdennetun asiakaskannan kanssa jokaiselle halukkaalle mahdollisuudet oppimiseen ja menestykseen myynnin parissa.

Ei pelkoa, näin meillekin sanottiin, ja monta tuhatta kertaa

Silti laitoimme ennätykset uusiksi ja todistimme itsemme joka vuosi, kuukausi, päivä sekä tunti. Asenne ja päättäväisyys ovat ne voimat, mitkä tekevät mahdottomastakin mahdollista. Kun asettaa tavoitteensa tarpeeksi korkealle ja uskoo siihen, pystyy sen saavuttamaan, kunhan tarpeeksi sitä haluaa.

Olemme matkallamme nähneet monenlaista ja Suomen kovimpiin lukeutuvat kenttäkouluttajamme ovat suoriutuneet menestyksekkäästi myynnin eri tehtävistä. Kouluttajamme toimivat aina suoraan tiimin eturintamalta yhdessä työntekijöiden kanssa. Me emme ikinä vaadi mitään sellaista, mitä emme ole itse tehneet. Johtaminen tapahtuu lähes aina esimerkillä.

Yhteistyö meidän kanssamme sujuu sulavasti ja meille on tärkeää se, että jos jotain sovitaan, se myös tehdään. Aina kun teemme töitä, laadimme tiukat, mutta realistiset omat sekä yhteistyötä edellyttävät tavoitteet. Tehokkuus on meillä veressä, emmekä pelkää tehdä töitä. Me emme tiedä yhtään menestynyttä ihmistä, joka ei olisi tehnyt kovasti töitä menestymisensä eteen. Etsimme ratkaisuja haastavimpiinkin markkinoinnin, myynnin sekä asiakaspalvelun tilanteisiin.

Tavoitteemme on ollut alusta asti olla Suomen paras myyntialan työpaikka ja tarjota kaikille työntekijöillemme vakavarainen, luotettava sekä ennen kaikkea tsemppaava ja ammattitaitoinen kokemus – unohtamatta urapolkua, minkä itse olemme omaksuneet matkan varrella myynnin ammattilaisiksi.

Menestyminen ei tule kuitenkaan kuin aamupala vanhainkodissa, vaan sen eteen pitää meidän jokaisen tehdä kovasti töitä joka päivä.