Skip to main content

You just can't beat the person
who never gives up.

Superior Akatemia

Superior Akatemia tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella ja kehittää myynti-, asiakaspalvelu- sekä liike-elämän taitojasi samalla kun teet töitä ja sinulle maksetaan palkkaa.

Superior Akatemia sopii kaikille, niin vasta-alkajille kuin konkareillekin. Akatemian koulutuskokonaisuuksia on neljä ja jokaisen sisällä on kolme tavoitetasoa. Jokaisen koulutuskokonaisuuden jälkeen suoritetaan kyseisen aihealueen arviointi, joka on kolmitasoinen. Tämä saavutettu taso vaikuttaa jatkossa omiin työtehtäviisi ja sitä kautta myös palkkatasoosi.

Hae Superior Akatemiaan

Hae mukaan koulutukseen ja lähde syventymään myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun maailmaan. Myynnillistä ajattelua on mahdollista hyödyntää monella eri alalla, olivat urahaavesi minkälaisia tahansa. Koulutuksen alkaessa sinun ei tarvitse olla valmis osaaja eikä edes lukutoukka. Koulutus kehittää osaamista monipuolisesti ja saat kehittymisesi mukaisen palautteen. Akatemiasuoritustesi kautta pääset vaikuttamaan työtehtäviesi sisältöön ja jopa omaan palkkatasoosi. Puhumattakaan etenemisestä aina toimistopäälliköksi asti.

  • Kehitä myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutaitojasi

  • Koulutuksen ajalta maksetaan palkka

  • Mahdollisuus edetä aina toimistopäälliköksi asti

Lähetä hakemus

    Mille toimipaikalle haet?

    Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Superior Sales Oy:n rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Emme välitä hakemuksia kolmansille osapuolille.