Skip to main content

You miss 100% of the shots
you don't take.

Myynti- ja buukkauspalvelut yrityksille

Tulospohjaista myyntiä ja laadukkaita liidejä yrityksellesi

Superior Sales on myyntiorganisaatio, joka antaa lisäboostia yrityksenne liiketoimintaan. Jokainen asiakkuus on meille tärkeä, ja hoidamme kaikki toimeksiantomme nöyrällä, mutta voittavalla asenteella. Autamme yritystänne löytämään laadukkaita liidejä, jotka tuovat lisämyyntiä ja näin kasvattavat liikevaihtoanne.

Kontaktoimme potentiaaliset asiakkaanne ja buukkamme yrityksenne puolesta tapaamiset, jolloin myyjillänne jää aikaa keskittyä siihen tärkeimpään eli itse myyntiin. Paiskimme hommia sekä B2B- että B2B-myynnin puolella.

Meiltä saat myös tuotteen tai palvelusi myyntipalvelut, jolloin voit valjastaa koko myyntiprosessin meidän hoidettavaksemme. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Kauttamme saat myös ammattilaisen vetämät myyntikoulutukset.

Toimistomme sijaitsevat seitsemässä kaupungissa ympäri Suomea, minkä vuoksi meidän lukuisilta myyntitiimeiltä löytyy paljon paukkuja ja kovia tyyppejä tekemään hommia myös teidän yrityksenne myynnin eteen. Tehdään yhdessä, menestytään yhdessä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää myynti- ja buukkauspalveluistamme!

Ville Huusari
Toimitusjohtaja
Puh. 045 161 1333
Email ville.huusari@superiorsales.fi

Yhteydenotto

Pyydä rohkeasti tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö! Sovitaan tarvittaessa tapaaminen joko etänä tai kasvotusten, ja katsotaan miten voisimme olla yrityksellenne parhaiten avuksi.

    Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

    Jättämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt Superior Sales Oy:n rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Emme välitä yhteydenottoja kolmansille osapuolille.

    Selkeä hinnoittelu ja sujuva prosessi

    Asiakkaiden kontaktointi

    Laadukkaita liidejä