Skip to main content

Moni nuori haaveilee tänäkin vuonna kesätöistä, mutta havahtuu hakemaan niitä vasta kun kelit lämpenevät ja lomat puskevat jo päälle. Paras aika hakea kesätöihin on mahdollisimman aikaisin!

Monissa yrityksissä paikat menevät sitä mukaa kun hyviä hakijoita ilmaantuu. Ensimmäiset kesätyöt jaetaan jo tammikuussa. Myöhäinen hakija voi siis jäädä ilman kesätyöpaikkaa, vaikka olisi kuinka hyvä. Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä.

Jos olet kesätyöpaikkaa vaikka, etkä vielä ole hakenut minnekään, kannattaa rustata hakemus hetimmiten meille. Eilisen jälkeen paras hakupäivä on tänään! Seuraavaksi paras työnhakupäivä on huomenna! Mitä nopeammin haet, sitä todennäköisemmin saat töitä!

Paikkoja kesämyyjille / asiakasneuvottelijoille löytyy Helsingin, Espoon, Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Lahden toimipisteistä. Meillä työskentelevät kesätyöntekijät tienasivat viime vuonna keskimäärin 11-16€/h, huiput jopa 25€/h. Sinua valmentavat työssäsi alan parhaat kouluttajat.

10 vinkkiä kesätyön hakuun

Tässä vielä 10 vinkkiä kesätöiden hakemiseen. Näitä voit hyödyntää hakiessasi meille, mutta yhtälailla myös hakiessasi mahdollisia muita paikkoja myyntialalla. Nämä ohjeet auttavat sinua erottumaan joukosta ja saamaan mahdollisuuden päästä haastatteluun:

 1. Tutustu huolellisesti ilmoitukseen:

Lue työpaikkailmoitus huolellisesti ja varmista, että ymmärrät yrityksen tarjoaman mahdollisuuden sekä odotukset hakijoille.

 1. Korosta myyntitaitojasi:

Korosta aiempaa myyntikokemustasi, jos sellaista on. Kerro, miten olet onnistunut vaikuttamaan asiakkaisiin ja tuonut tuloksia myyntityössäsi. Jos sinulla ei vielä ole myyntialan kokemusta, kerro missä ja miten muualla neuvottelutaitosi ilmenevät ja korvaa puuttuva kokemus asenteella.

 1. Pane merkille yrityksen vahvuudet:

Kerro hakemuksessasi, miksi haluaisit työskennellä juuri meillä! Onko syy yrityksemme menestyksessä, vakavaraisuudessa vai kenties kesätyöntekijöidemme kilpailukykyisessä palkkatasossa? Oletko ehkä kuullut meistä hyvää tai vain vaikuttunut viestinnästämme?

 1. Täytä hakemuslomake huolella:

Hakemuslomakkeen täyttäminen on ensimmäinen askel. Varmista, että vastaat kaikkiin kysymyksiin ja kiinnitä erityistä huomiota henkilökohtaisiin ominaisuuksiisi, jotka tekevät sinusta loistavan myyjän. Tärkeintä on kuitenkin, että ylipäätään lähetät hakemuksen!

 1. Kerro itsestäsi:

Kirjoita hakemuksessasi lyhyt ja vaikuttava myyntiesittely, joka kertoo, miksi juuri sinut tulisi valita. Anna persoonasi näkyä hakemuksessa, äläkä silottele sitä liikaa. Haluamme tietää millainen tyyppi oikeasti olet!

 1. Huomioi palkkaukseen liittyvät asiat:

Jos sinulla on kesätyöseteli, tuo se esille hakemuksessasi. Vaikka työssä olisikin pohjapalkka, niin isoihin rahoihin myyntialalla pääsee käsiksi yleensä vasta provision kautta. Isosti tienaaminen edellyttää siis yrittämisen lisäksi onnistumista. Varmista, että tämä on sinulle ok ja osoita innostuksesi päästä vaikuttamaan omaan palkkaukseesi.

 1. Valmistaudu haastatteluun:

Jos tai kun hakemuksesi herättää kiinnostusta ja saat kutsun haastatteluun. Valmistaudu kertomaan lisää itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinut tulisi valita. Ole mahdollisimman avoin, sillä haluamme oikeasti oppia tuntemaan sinut.

 1. Esitä kysymyksiä:

Työhaastattelussa kannattaa esittää myös itse kysymyksiä. Hakija, joka haastaa myös haastattelijoita, jää paremmin mieleen kuin sellainen, joka käy vain kuuntelemassa mitä hänelle puhutaan. Yritä muuttaa tilanne dialogiksi ja myy itsesi meille töihin!

 1. Korosta haluasi oppia ja kehittyä:

Jos haluat kehittää osaamistasi, kannattaa tuoda se selkeästi esiin. Kesätyö on erinomainen tilaisuus oppia  ja kehittää arvokkaita työ- ja liike-elämän taitoja. Useimmille työnantajille on ilo, jos kesätyöstä on hyötyä muutenkin kuin rahallisesti. 

 1. Ole aktiivinen ja positiivinen:

Hakuprosessin aikana ja mahdollisen haastattelun aikana ole aktiivinen, positiivinen ja ilmaise aitoa kiinnostustasi työpaikkaa kohtaan. Tilanteessa, jossa toinen hakija puhkuu innosta työtä kohtaan ja toinen vastailee kysymyksiin flegmaattisesti, on valinnan tekeminen varsin helppoa.

Toivotamme sinulle onnea hakuprosessissa ja toivomme, että saat mahdollisuuden näyttää osaamisesi Superior Salesilla! Täytä hakemuslomake ja odotamme innolla mahdollista yhteistyötä kanssasi.

Millaisia kokemuksia muilla on ollut työskentelystä meillä? Täältä löytyy kokemuksia.

Ystävällisin terveisin,

Superior Sales -rekrytointitiimi

Kiinnostaako asiakaspalvelu- ja myyntityö?

Meillä on tänäkin vuonna tarjolla kesätyöpaikkoja ympäri Suomen. Lähetä hakemus helposti oheisen lomakkeen kautta!

  Mihin toimipaikalle haet kesätöihin?