Skip to main content

Netti on pullollaan kaikenlaisia työhakuohjeita. On miljoona eri neuvoa siitä kuinka CV kannattaa koostaa ja miten työhakemus kannattaa kirjoittaa. Oma lukunsa on se, miten tulee käyttäytyä jos sattuu pääsemään työhaastatteluun asti.

Valitettavan usein näissä ohjeissa keskitytään kuitenkin vain hyvän vaikutelman luomiseen. Se on eri asia kuin aito yhteys työnantajan kanssa. Me Superior Salesilla haluamme haastaa tätä ajattelutapaa.

Ole oma itsesi ja osoita potentiaali

Meidän mielestämme ihmisen tulisi olla työhaastattelussa ennen kaikkea oma itsensä. Emme etsi palkkalistoillemme työnhaun ammattilaisia, vaan oikeita ihmisiä, joissa on potentiaalia. Haluamme tietää mihin sinusta on tulevaisuudessa, eikä CV:tä tarvitse kaunistella, koska asenne ratkaisee.

Haluamme löytää henkilöitä, joista voi kasvaa myynnin ammattilaisia. Meitä kiinnostaa se, mitä henkilö haluaa tulevaisuudelta – ei se mitä hän on aiemmin tehnyt. Emme halua kuulla korulauseita parhaista ominaisuuksistasi, vaan haluamme tutustua sinuun oikeasti ja tietää millainen olet ja mitä haluat tulevaisuudelta.

Nälkäinen, motivoitunut ja rohkea kaveri, jolla ei ole lainkaan työkokemusta voi pärjätä meillä todella hyvin. Hän voi olla paljon tehokkaampi työntekijä kuin uraansa leipääntynyt konkari, jolla on takana 10 tai 20 vuotta työkokemusta. Ratkaisevinta tässä on asenne.

Aloita sieltä missä kynnys on matalin ja missä työstä maksetaan

Me olemme monien työntekijöidemme ensimmäinen työpaikka. Pidämme tätä suurena luottamuksen osoituksena ja tämä vastuullinen roolimme on huomioitu toimintamalleissamme. Me opetamme tarvittaessa kädestä pitäen työn tekemisen kulttuuriin ja tienaamiseen.

Olemme myös valmiit panostamaan työntekijöihimme jo alusta asti. Siksi tarjoamme jo heti startissa reilun takuupalkan + provision.

Hae työpaikaa, jossa panostetaan työntekijöihin myös pitkällä tähtäimellä

Suurin vahvuutemme on motivoitunut myyntihenkilökunta. Uskomme vahvasti siihen, että tällaista tekemisen paloa ei voida saavuttaa muulla tavoin kuin tukemalla työntekijää mahdollisimman paljon, sekä henkisellä että aineellisella tasolla.

Haluamme sitoutuneita työntekijöitä ja vastineeksi siitä, me sitoudumme myös. Me autamme myyjiämme saavuttamaan tavoitteensa ja tarjoamme tähän kaiken tarvittavan tuen. Emme etsi pikavoittoja, vaan panostamme siihen, että työntekijöidemme osaaminen kehittyy jatkuvasti. Myös heidän viihtyvyyteensä ja työhyvinvointiinsa panostetaan kokoajan – ei ainoastaan silloin tällöin.

Pähkinänkuoressa

  • Kerro rehellisesti taustoistasi, tavoitteistasi ja persoonastasi.
  • Hae rohkeasti töihin sinne, missä kynnys on matalin.
  • Älä tyydy meidän tarjoamaamme takuupalkkaa huonompiin ehtoihin.
  • Valitse työpaikka, jossa sinuun uskotaan aidosti.
Katso avoimet työpaikat