Skip to main content

Superior Sales Oy – Kokemuksia

Millaisia kokemuksia työntekijöillämme on Superior Salesilla työskentelystä? Entä mitä toimeksiantaja-asiakkaamme ajattelevat suorituksemme tasosta? Tältä sivulta löydät vastaukset näihin kysymyksiin.

Katso alta video työntekijäkokemuksesta Superior Salesilla

Lue työntekijöiden kokemuksia

Työntekijöiden kokemuksia

Ilman hyviä työntekijöitä emme tee kaupan kauppaa!

Siksi meille on tärkeää, että työntekijöillämme on kannustimet kunnossa ja edellytykset menestyä. Silloin mekin menestymme ja toimeksiantajamme ovat tyytyväisiä.

Niin kuin kaikki myyntialan firmat, myös meistä on kirjoitettu välillä ikäviä asioita nettiin entisten työntekijöiden toimesta. Emme vähättele näitä kokemuksia. Myyntityö ei sovi kaikille, mutta melkein kaikille annetaan mahdollisuus. Netin keskustelupalstoilla eivät kirjoittele ne, joille myyntityö sopii. Siellä sydäntään purkavat he, joille työ ei sopinut. Superior Sales on monille ensimmäinen työpaikka jossa he ikinä kartuttavat kokemusta ja vain pieni osa heistä kasvaa huippumyyjiksi. Meillä opitaan työn tekemisen kulttuuriin ja “can do” -asenne on todella tärkeä!

Ilman oikeaa asennetta edes me emme voi luvata, että jokainen palkkaamamme tekijä pärjää alalla. Sen kuitenkin lupaamme, että jokainen, jolla on motivaatio ja joka on valmis oppimaan, kehittymään ja tekemään paljon töitä, hioutuu kokeneiden kenttäkouluttajiemme opastuksessa erittäin kovatasoiseksi myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi. Tällaiset henkilöt ovat haluttuja myös muualla ja näistä ihmisistä haluamme pitää kiinni.

Lue työntekijöiden kokemuksia
Tässä työntekijöidemme kokemuksia Superior Salesilla työskentelystä

“Aloitin hommat täällä Superiorilla elokuussa 2021. Sen jälkeen onkin moneen kertaan vaihtunut myytävä tuote ja sekin on tuonut vaihtelevuutta työhön ja pitänyt mielenkiintoa yllä kuten myös opettanut myynnistä uutta.

Tässä työssä pääsee hyvin haastamaan itseään. Superiorilla on myös hyvin kannustava ilmapiiri ja se on erityisen tärkeätä. Ja toki hyvällä asenteella pääsee pitkälle! Toisin sanoen Superiorilla annetaan hyvät “välineet” ja loppu riippuu itsestä. Myös työyhteisö meillä on aivan mahtava ja hyvien työkavereiden kanssa on mukava työskennellä ja viettää esimerkiksi erilaisia illanistujaisia. Eikä tietenkään unohdeta firman reissuja, joihin itsellänikin on ollut kunnia osallistua! :D”

“Olen kyllä tykänny paljon. Alottaessa oli oikeesti fiksu perehdytys ja aina on muutenki saanu tuen siihen että oppii tekemään

Sen lisäks että oppii myyntiin liittyviä asioita on samalla tullu opittua esimerkiks tavotteellisuutta, pitkäjänteisyyttä ja muita semmosia taitoja mitä tulen ihan varmasti tarviimaan muussakin elämässä.”

“Aloitin Superiorilla maaliskuussa 2023. Oppisopimuksella opiskelu Superior Salesilla on ollut monipuolista ja palkitsevaa. Merkonomitutkinto edistyy mukavasti töitä tehdessä. Töihin on joka päivä mukava tulla ja raha liikkuu toisin kuin koulun penkillä.”

“Olen ollut Helsingin toimistolla kohta vuoden töissä ja viihdy todella hyvin.

Päivät menee vauhdilla mahtavan tiimin ympäröimänä, mikä kannustaa jokaista jäsentä saavuttamaan omat ja yhteiset tulokset. Mielenkiinto pysyy mukana koska jokainen päivä tuo jotain uutta. Vaihtuvat kampanjat motivoivat ja antavat oman mausteen päivittäiseen tekemiseen.

Oman kokemuksen perusteella olen saanut todella paljon uutta oppia ja päässyt toteuttamaan itseäni. Helsingin tiimissä on vielä tilaa, joten kun etsit uusia haasteita ja koet pysyväsi mukana nopeatempoisessa rytmissä, niin ole rohkea ja tartu tilaisuuteen!”

“Oon tykännyt tosi paljon työskennellä Joensuun Superior salesilla. Työkaverit ja työnantajat pitää huolen siitä, että kaikki viihtyy ja että toimistossa on hyvä fiilis.

Sain tosi hyvän koulutuksen telemarkkinointiin ja edelleen paljon rakentavaa palautetta omasta työskentelystä. Työntekijöitä motivoidaan esim. erilaisilla skaboilla joka vielä lisää hyvää meininkiä.”

“Aloitin 2022 kesäkuussa kesätyöntekijänä. Oppisopimuksen tekeminen ja järjestäminen merkonomiopinnoille täällä onnistui helposti ja pääsin nopeasti vauhtiin.

Kaveri kuin kaveri, opit täällä enemmän myynnistä ja liiketoiminnasta, kuin missään Suomen ammattikouluissa. Myös hyvä rahallinen palkkio sekä kannustava ja tiivis työporukka pitää koulunpenkiltä loitolla. Käytännön työ tuo myös paljon itsevarmuutta kullanarvoisia taitoja tulevaisuudessa, jatkoi sitten kouluun tai pidemmälle työelämässä!”

Haluatko jakaa oman kokemuksesi tällä sivulla?

Onko sinulla oma sanasi sanottavana? Lähetä meille palautteesi, niin saatamme julkaista sen tällä sivulla. Palautetta voi kirjoittaa osoitteeseen: kokemuksia@superiorsales.fi

Toimeksiantaja-asiakkaidemme kokemuksia

Se miten kasvatamme ja koulutamme lupaavista työntekijöistämme myynnin- ja markkinoinnin huippuammattilaisia, tekee meistä todella kovan luokan toimijan myynnin ja markkinoinnin alalla. Suomen kovimpiin myynnintekijöihin kuuluvat kenttäkouluttajamme pitävät huolen siitä, että myyjämme ja buukkaajamme todella osaavat homman.

Kokeneet kouluttajamme työskentelevät aina eturintamassa yhdessä työntekijöidemme kanssa. Emme ikinä vaadi mitään sellaista, mitä emme ole itse tehneet, vaan johtaminen tapahtuu edestä. Osoituksena toimintamallimme tehokkuudesta, saamme toimeksiantaja-asiakkailtamme jatkuvasti loistavaa palautetta.

Superior Sales Oy on toiminut yhteistyökumppaninamme perustamisestaan lähtien. Yhteistyö on ollut erittäin sujuvaa ja mutkatonta.

Sovitut tavoitteet on saavutettu hyvin ja myynti on ollut kasvavaa. Superior Sales kouluttaa selkeästi taitavia myyjiä, jotka tekevät tehokkaasti laadukasta kauppaa. Tämä kertoo siitä, että yrityksestä löytyy paitsi myynninammattilaisia, niin myös oikeanlaisia esimiehiä.

Teemme Superior Salesin kanssa mielellämme pitkäjänteistä ja kehittyvää yhteistyötä.

Yhteistyötämme voisi kuvata lauseella: ”mikä sovitaan, niin se pidetään”.

Hae meille töihin

  Minkälaisesta työstä olet kiinnostunut?

  Mihin toimipaikalle haet töihin?

  Nimi*

  Puhelin*

  Sähköposti*

  Kerro vapaasti jotain itsestäsi*

  Liitä CV (vapaaehtoinen)

  Avoimet työpaikat

  Myyjä / asiakasneuvottelija

  • Helsinki
  • Espoo
  • Vantaa
  • Turku
  • Tampere
  • Jyväskylä
  • Joensuu
  • Lahti

  Pystymme tarjota jokaiselle myynnistä ja asiakaspalvelusta kiinnostuneelle stressittömän aloituksen meillä Superior Salesilla. Palkka sisältää pohjapalkan + ka. provision* (yht. 2500€ keskiarvo).

  Vuoden 2023 kunniaksi olemme saaneet myyntiin useita uusia tuotteita, joiden avulla kauppa on käynyt entistä paremmin.

  *ka = vakituisten työntekijöiden keskiarvoprovisio viimeiseltä 6kk:lta

  Täytä ja lähetä hakemuslomake ja jutellaan lisää haastattelussa!