Skip to main content

Kesärekry 2023

Myyjä / asiakasneuvottelija

Nyt sinulla on todella loistava mahdollisuus tulla kesäksi täyttämään tiliä meille Superior Salesille. Meillä on toimistot kahdeksassa kaupungissa ympäri Suomea.

Työskentelemme tiiviisti asiakasrajapinnassa huippuluokan tuotteiden parissa ja parhailla mahdollisilla työvälineillä, alan parhaiden kouluttajien valmennuksessa. Kouluttajiemme vankka kokemus alalta takaa sinulle parhaat eväät onnistumiseen.

Energinen ympäristö takaa sen, että tylsää hetkeä ei päivään pääse muodostumaan. Mikäli sinulla sattuu olemaan jokin työssäoppimisjakso suorittamatta voi sen hoitaa samalla työn ohessa ja tottakai vielä palkallisena.

Täytä ja lähetä hakemuslomake ja jutellaan lisää haastattelussa!

Miksi juuri Superiorille?

Olemme ansainneet kauppalehden menestyjät sertifikaatin useana vuonna ja meillä on AAA-luottoluokitus, eli olemme vakavarainen yritys. Tiedämme, että vain hyvin viihtyvät työntekijät tekevät huippusuorituksia, joten panostamme merkittävästi työntekijöiden viihtyvyyteen. Meillä työskentelevät kesätyöntekijät tienasivat viime vuonna keskimäärin 11-16€/h, huiput jopa 25€/h. Mikäli sinulla on kesäseteli, niin huomioimme sen valintaprosessissa, mutta tuothan asian esille jo hakemuksessa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle kesäksi mahtavan tilaisuuden lisätä osaamista ja kehittää itseäsi ihmisenä, sekä kannustavan palkkauksen missä pääset itse vaikuttamaan siihen, kuinka paljon tienaat. Palkkaus koostuu pohjapalkasta ja kannustavasta tulospalkkiosta.

Päivittäisten erilaisten kilpailujen kautta pääset haastamaan itseäsi ja kehitystäsi, samalla kun nautit muista lukuisista työpaikan eduista.

Mitä olisi valtakunnan paras kesäduuni ilman valtakunnan parhaita etuja! 

Meillä pääset kesäksi siistiin sisätyöhön kaupungin parhaalle sijainnille keskelle huippuporukkaa ja mahtavaa meininkiä!

Meillä opit tulevaisuutesi kannalta tärkeimpiä työ- ja liike-elämän taitoja, joita pystyt takuuvarmasti hyödyntämään myöhemmin elämässäsi.

Kesäbonuksena Apple Airpods Prot

Sen lisäksi, että tienaat samalla huippu kesätyöliksaa me tarjoamme nyt sadalle nopeimmalle suoraan lapaan toisen sukupolven Applen Airpods Prot (arvo 299€)! Pidä siis omalta osaltasi huoli että olet sadan nopeimman joukossa!

Lähetä hakemus

Voit lähettää kesätyöhakemuksen täyttämällä alla olevan hakemuslomakkeen.

  Mihin toimipaikalle haet kesätöihin?

  Lähettämällä työhakemuksen hyväksyt Superior Sales Oy:n rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Emme välitä hakemuksia kolmansille osapuolille.

  Superior Sales toimistot

  Helsinki, Espoo, Turku, Tampere, Lahti, Mikkeli, Jyväskylä, Joensuu

  Superior Sales sopii kaikille

  Superior Sales on erinomainen työpaikka niin uusille kuin kokeneemmillekkin konkareille, jotka etsivät turvallista mahdollisuutta tienata takuupalkan lisäksi ekstraa oman työnpanoksensa mukaan. Palkkamalli on erittäin kannustava. Voit itse päättää työskenteletkö täyspäiväisesti tai osa-aikaisena esimerkiksi opiskelun ohella.

  Meillä et tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä saat yhden Suomen parhaimmista myynninkoulutuksista. Sinulta edellytetään hyvää oppimiskykyä, luotettavuutta ja omaa motivaatiota sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa.

  Saat meiltä: myynti- / asiakaspalvelutyön jota on mukava tehdä hyvässä porukassa. kannustava palkkamalli, jossa sinulla on mahdollisuus ansaita enemmän mitä suuremman panoksen työllesi annat.

  Sinulle sopivat työajat

  Voit itse päättää haluatko työskennellä täyspäiväisesti tai sovitettuna esimerkiksi opiskelun ohella.

  Koulutus

  Saat ammattitaitoisten vetäjien toteuttaman koulutuksen työhön, joka on hyödyksi varmasti myös tulevaisuudessa.

  Ansaintamalli

  Vakavarainen ansaintamalli koostuu takuupalkasta, jonka lisäksi voit merittävästi nostaa palkkaasi omalla tekemisellä.