Skip to main content

Kukaan ei ole seppä syntyessään, eikä oikeastaan minkään muunkaan ammatin edustaja. Jokaisen ihmisen lähtötaso taitojen harjoitteluun on sama. Vauvana osaamme vain älistä ja itkeä. Ajan myötä taidot karttuvat ja ikää tulee lisää. Se mitä elämämme aikana opimme, riippuu siitä mitä teemme, eli työ tekijäänsä opettaa

Ihan kylmiltään on silti vaikea päästä hommaan sisään. Harva on oppinut uimaan sillä, että hänet on heitetty suoraan syvään päätyyn. Pikemminkin sillä saa aikaan vesikammon. Ensin pitää treenata turvallisessa ympäristössä, jossa jalat yltävät pohjaan tai tukena on joku, joka kannattelee. Niin meilläkin toimitaan kun koulutamme myyjiä. 

Jokainen myyjä aloittaa jostain ja alussa tuki on tärkeää

Paraskin huippumyyjä on yleensä saanut jonkinlaista coachausta eikä varmasti ole tienannut viisinumeroisia summia heti uransa alussa. Jonkinlainen oppimiskäyrä on jokaisella, mutta lähtötaso vaihtelee, koska kokemuspohjassa on eroja.

Nykyhetken osaaminen ei usein kerro paljoakaan henkilön potentiaalista myyntihommissa, etenkään silloin jos hän ei ole koskaan elämässään myynyt yhtään mitään. Ihminen voi kehittyä aivan käsittämättömän kovalle tasolle vaikka myyntitaustaa ei olisi lainkaan. Se edellyttää vain oikeaa “CAN DO” -asennetta, motivaatiota ja tekemistä.

Me pidämme tärkeänä sitä, että kun uusi henkilö aloittaa työnsä meillä, hän pääsee mahdollisimman nopeasti sinuiksi työnsä kanssa. Varsinkin alussa tuemme uutta työntekijää voimakkaasti, jotta hän pääsee heti oikealle uralle ja sitä mukaa kun homma alkaa rullata paremmin, annamme yhä enemmän osaajalle itsenäistä toimivaltaa.

Kehittyminen on suorassa suhteessa toistojen määrään

Kun perusteet ovat hallussa ja periaatetasolla tiedetään mitä pitäisi tehdä, on työssä kehittyminen lopulta suorassa suhteessa siihen, kuinka paljon luuri nousee ja paljonko toistokertoja tulee. Tietenkin myös oman työn objektiivinen arviointi ja analysointi yhdessä ja erikseen auttaa hahmottamaan missä asioissa on parantamisen varaa.

Toistomäärät ovat varsinkin alussa jopa tärkeämpiä kuin onnistumiset, sillä jokainen “epäonnistuminen” opettaa enemmän kuin onnistumiset. Moka on lahja! Kun myyjä tietää miksi asiakas ei tyypillisesti osta jotakin tuotetta tai palvelua, on huomattavasti helpompi kumota sekin vastaväite seuraavaksi, jopa ennen kuin sitä ehditään edes kysyä. Toistojen myötä myös itse työn tekeminen tulee tutuksi.

Jos luuri alkuun nouseekin ehkä vähän varovaisesti, alkaa se nousta rutiinin voimalla kun hommaa tekee tarpeeksi pitkään.

Huippumyyjä ei ylläty enää mistään

Kun myyntityötä tehdään puhelimitse, pitäisi välineen olla niin tuttu, että myyjällä on jo pelkästään senkin takia aina “kotikenttäetu” puolellaan. Luurin tai headsetin pitäisi siis olla hänen suosikkityövälineitään ja olo niiden kanssa työskennellessä varma kuin nyrkkeilijällä, joka astelee kotikehään. Omassa kehässä tottunut ottelija tuntee jokaisen neliösentin omalla maaperällään ja vie tilannetta kuin Muhammed Ali.

Vastaavasti toisessa päässä oleva asiakas on vähemmän tutussa tilanteessa ja siksi enemmän tai vähemmän johdateltavissa. Näin siis silloin kun myyjällä alkaa olla takanaan muutama tuhat puhelua, eikä mikään enää yllätä.
Me olemme erikoistuneet kasvattamaan huippumyyjiä
Meillä Superior Salesilla olemme erikoistuneet valmentamaan aloittelevista myyjistä super-ammattilaisia. Me ymmärrämme mitä kaikkea se vaatii ja tuemme jokaista työntekijäämme heidän henkilökohtaisella matkallaan huippumyyjäksi.

Meillä myyjän ei tarvitse olla seppä syntyessään, vaan me opetamme takomaan sitä kauppaa. Meiltä tuleva huippumyyjä saa sekä parhaan mahdollisen opin, että asinmukaisen toimeentulon. Meillä sinustakin voi kasvaa huippumyyjä!

Kiinnostaako sinua myyntityö? Haluatko kehittyä huippumyyjäksi?

Kiinnostaako sinua myyntityö? Haluatko kehittyä huippumyyjäksi?

Superiorilla molemmat onnistuu! Lähetä hakemus rohkeasti.

Pystymme tarjota jokaiselle myynnistä ja asiakaspalvelusta kiinnostuneelle stressittömän aloituksen meillä Superior Salesilla. Palkka sisältää 1500€ takuupalkan + ka. provision* (yht. 2500€ keskiarvo).

  Minkälaisesta työstä olet kiinnostunut?

  Mihin toimipaikalle haet töihin?

  Nimi*

  Puhelin*

  Sähköposti*

  Kerro vapaasti jotain itsestäsi*

  Liitä CV (vapaaehtoinen)