Skip to main content

You just can't beat the person
who never gives up.

Töihin Superior Salesiin

Superior Sales Oy on 2018 perustettu markkinointiin erikoistunut yritys ja voimakkaan kasvun myötä meillä on jo kuusi eri toimipistettä koko Suomen alueella.

Avoimet työpaikat

Myyjä / asiakasneuvottelija

Pystymme tarjota jokaiselle myynnistä ja asiakaspalvelusta kiinnostuneelle stressittömän aloituksen meillä Superior Salesilla. Palkka sisältää 1500€ takuupalkan + ka. provision* (yht. 2500€ keskiarvo).

*ka = vakituisten työntekijöiden keskiarvoprovisio viimeiseltä 6kk:lta

Täytä ja lähetä hakemuslomake ja jutellaan lisää haastattelussa!

  Haen Mihin toimipaikalle haet töihin?

  Lähettämällä työhakemuksen hyväksyt Superior Sales Oy:n rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Emme välitä hakemuksia kolmansille osapuolille.

  Superior Sales sopii kaikille

  Superior Sales on erinomainen työpaikka niin uusille kuin kokeneemmillekkin konkareille, jotka etsivät turvallista mahdollisuutta tienata takuupalkan lisäksi ekstraa oman työnpanoksensa mukaan. Palkkamalli on erittäin kannustava. Voit itse päättää työskenteletkö täyspäiväisesti tai osa-aikaisena esimerkiksi opiskelun ohella.

  Meillä et tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä saat yhden Suomen parhaimmista myynninkoulutuksista. Sinulta edellytetään hyvää oppimiskykyä, luotettavuutta ja omaa motivaatiota sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa.

  Saat meiltä: myynti- / asiakaspalvelutyön jota on mukava tehdä hyvässä porukassa. kannustava palkkamalli, jossa sinulla on mahdollisuus ansaita enemmän mitä suuremman panoksen työllesi annat.

  Sinulle sopivat työajat

  Voit itse päättää haluatko työskennellä täyspäiväisesti tai sovitettuna esimerkiksi opiskelun ohella.

  Koulutus

  Saat ammattitaitoisten vetäjien toteuttaman koulutuksen työhön, joka on hyödyksi varmasti myös tulevaisuudessa.

  Ansaintamalli

  Vakavarainen ansaintamalli koostuu takuupalkasta, jonka lisäksi voit merittävästi nostaa palkkaasi omalla tekemisellä.